Fenerbahçe, Galatasaraylı Rachica için harekete geçti

TAKİP ET

Süper Lig'in bitmesine sayılı hafta kala gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Fenerbahçe'nin, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica için teklif yaptığı iddia edildi.

Galatasaray'ın sezon başında Norwich City'den kiraladığı Milot Rashica için Fenerbahçe harekete geçti. İngiliz basınındaki haberlere göre; Fenerbahçe, tecrübeli futbolcu için İngiliz ekibi Norwich City'e teklifini sundu.

İngiltere Championship takımlarından Norwich City'nin, yaz transfer döneminde iki oyuncusuyla birlikte Rashica'yı da satacağına dair haberler çıktı. Bu haberin ardından Fenerbahçe'nin Kosovalı oyuncu için hamle yaptığı ortaya çıktı. Rashica'nın performansından memnun olan Galatasaray ise, oyuncunun bonservisini almak için Norwich City ile görüşüyor.

Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Rashica'ya ilgi göstermesi ise, Galatasaray cephesinde tepkiyle karşılandı. Bazı iddialara göre, "her zaman aynı şekilde hareket ediyorlar" diyerek Fenerbahçe'ye tepki gösterildi.

Kosovalı oyuncu için Burnley'in de ilgi gösterdiği ve Norwich City ile bir görüşme yaptığı iddia edilmişti. Ancak, Fenerbahçe'nin teklifi sonrası Rashica'nın geleceği hakkındaki belirsizlik devam ediyor.

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 26 maça çıkan 26 yaşındaki Rashica, 6 gol atarken 5 asist yapmayı başardı. Rashica'nın saha içindeki performansı da taraftarların beğenisini kazandı.

Fenerbahçe Galatasaray Rachica