Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza teknik direktör oluyor

TAKİP ET

Fenerbahçe efsane ismi Alex de Souza, teknik direktörlük kariyerine başlıyor. Alex, ülkesi Brezilya ekiplerinden Sao Paulo'nun U20 takımı için anlaşma aşamasına geldi.

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu Alex de Souza, ülkesi Brezilya'da teknik direktörlük kariyerine ilk adımını atıyor. Her fırsatta teknik direktör olmak istediğini belirten Alex de Souza'nın Sao Paulo U20 takımının teknik direktörü olacağı ifade edildi.

Globo'da yer alan habere göre; Brezilya ekiplerinden Sao Paulo, Alex de Souza'yı U20 takımının başına geçirmek için girişimlere başladı. Anlaşmanın resmiyet kazanması halinde Brezilyalı yıldız, Nisan ayında iki yıllık bir sözleşmeye imza atarak Sao Paulo U20 takımının antrenörü olacak.

Daha önce Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor, Alex de Souza'yı gündeme alacaklarını açıklamış ancak bu konuda bir ilerleme kaydedilememişti.

Son olarak Brezilya’nın Coritiba takımında top koşturan futbolcu, 2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe forması giymiş ve 2015’te futbolculuk kariyerini noktalamıştı.


 

alex alex de souza fenerbahçe sao paulo