Fenerbahçe'den Uğur Dündar'a sansür!

TAKİP ET

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı için aday olan isimler arasında sert bir rekabet yaşanıyor. Vefa Küçük, Sait Yılmaz ve Nail Kır'ın 'Yüksek Divan Kurulu Seçim Özel' programına konuk olmasına rağmen bir diğer aday Uğur Dündar'ın yer almadığı görüldü.

Fenerbahçe'nin Divan Kurulu Başkanlığı için düzenleyeceği toplantı, 9 Nisan 2022 Cumartesi günü 10.00-15.00 saatleri arasında, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesislerinde yapılacak.

Başkanlık için 4 isim adaylığını açıklarken gerginlik hat safhada. Adaylardan Nail Kır, Sait Yılmaz ve Vefa Küçük FB TV'de canlı yayına çıkarak açıklamalarda yaptı. Ancak Uğur Dündar'ın programda yer almaması dikkat çekti.

Dündar, FBTV'de programa çıkarılmamasının ardından Faruk Ilgaz Tesisleri'nde ayrı bir basın toplantısı düzenleyerek projelerini anlattı. 

VEFA KÜÇÜK'TEN DÜNDAR'A SERT SÖZLER
FBTV'deki canlı yayına ise Vefa Küçük'ün Uğur Dündar hakkında söyledikleri damgasını vurdu. Küçük, Uğur Dündar'ın Fenerbahçe'yi bölmek için geldiğini ifade etti ve kendisini düelloya davet etti.

Küçük, şu ifadeleri kullandı:
"Uğur Dündar beni iyi dinle. Seni düelloya davet ediyorum. Çünkü 1999 yılında Aziz Başkan 18. ayda istifa ettiği için yeniden adaylığı koyması gerektiği bir dönemde benim ofisime üç kere geldin. Beni başkan adayı olmam için teşvik ettin.

Kendisi ısmarlama aday ve bir projenin adayı. Bu ısmarlama aday aynı zamanda sipariş aday. Uğur Dündar diyor ki; 'Kişilerin değil, Fenerbahçe'nin adayıyım'. Sen kişilerin adayısın, Fenerbahçelilerin değil. Birleştirmeye gelmiyorsun, bölmek, parçalamak ve bir siyasi görüşe hizmet etmek için aday oldun.

Uğur Dündar karşıma çıkmanı istiyorum, istersen teke tek! Benim senle bir meselem, rövanşım var. Lütfen bana bu imkanı tanı, kaçma. Cesur Uğur Dündar, kahraman Uğur Dündar, Fenerbahçe'yi karıştırmayı bırak. Mikserliği bırak."

fenerbahçe uğur dündar yüksek divan kurulu adaylık vefa küçük başkan