Fenerbahçe'den Marcelo hamlesi! Real Madrid'e teklif

TAKİP ET

Fenerbahçe'de transfer sezonunun bitmesine çok az bir süre kala sol bek transferini bitirmek istiyor. Sarı Lacivertli kulübün son adayı ise heyecana neden oldu. Fenerbahçe'nin Real Madrid'den ayrılması gündeme gelen Marcelo için teklif yaptığı ileri sürüldü.

Transfer döneminin son günlerini hareketli geçiren Fenerbahçe'nin, sol bek için Real Madrid'den ayrılması gündeme gelen Marcelo'ya teklif yaptığı belirtildi. Takvim'in haberine göre, Sarı-Lacivertli kurmaylar 33 yaşındaki Marcelo için İspanyol kulübüne ve oyuncunun menajerine teklifte bulundu.

Real Madrid yönetiminin Fenerbahçe'nin bu teklifini değerlendirmeye aldığı ve en kısa sürede dönüş yapacakları öğrenildi. Olumlu cevap gelirse transfer sezonu bir dünya starı ile tamamlanacak.

Fenerbahçe yönetimi daha önce temas kurduğu sol bek adaylarıyla olan temaslarını da devam ediyor. Bugün ya da yarın Fenerbahçe'nin yeni sol beki kesinlik kazanmış olacak.

2007'den beri Real Madrid'de forma giyen Marcelo, İspanyol devinde 528 maça çıktı; 38 gol ve 101 asistlik katkıda bulundu. Sol alanda hem savunma hem hücumda son derece etkili olabilen 33 yaşındaki sambacı, 58 kez Brezilya Milli Takımı'nda oynayıp, 6 gol kaydetti.

Marcelo'nun Real Madrid ile 1 yıllık kontratı bulunuyor.

real madrid fenerbahçe marcelo sol bek