Fenerbahçe'de yeni başkan adayı! Ali Koç'a rakip olan Eyüp Yeşilyurt kimdir?

TAKİP ET

Fenerbahçe'de 5-6 Haziran tarihlerinde yapılacak olan seçimler öncesinde mevcut başkan Ali Koç'a rakip çıktı. Eyüp Yeşilyurt, aday olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'de 5-6 Haziran tarihlerinde, çoğunluk sağlanamaması durumunda 12-13 Haziran'da düzenlenecek başkanlık seçimlerinde Ali Koç'a rakip olacak bir isim çıktı. Eyüp Yeşilyurt, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe kongre üyesi Eyüp Yeşilyurt, "Fenerbahçe sahipsiz değildir" sloganıyla Sarı-Lacivertli kulüp için başkan adaylığını açıkladı. Yeşilyurt adaylık açıklamasını Twitter hesabından duyurdu.

Yeşilyurt, “Kulübümüze geçmişte yanlış yapmış, hiçbir yönetici, futbolcu, personel veya kişiyi her ne sebeple olursa olsun kulübümüzde görmeyeceksiniz. Hiçbir şekilde plansızlığa ve yolda değişen planlara anlayışımız yok, olmayacak” ifadelerini kullandı.

2018 yılında Fenerbahçe Kulübü'nde Ali Koç, Aziz Yıldırım'la yarışmıştı ve seçimi kazanarak 20 yıl sonra Sarı-Lacivertli kulüpte başkanlık yapan ilk isim olmuştu.

İşte Yeşilyurt'un açıklaması:


EYÜP YEŞİLYURT KİMDİR?
Fenerbahçe'nin başkan adayı Eyüp Yeşilyurt, 1970 tarihinde dünyaya gelmiştir. 51 yaşındadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Yeşilyurt, ticaretle uğraşmaktadır.

ali koç eyüp yeşilyurt fenerbahçe başkan aday