Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Şenol Çorlu getirildi

TAKİP ET

UEFA A lisansı olan Emre Belözoğlu'nun TFF talimatlarına göre 15 günlük teknik direktörlük süresi doldu. Sarı-lacivertli ekip, sezon sonuna kadar eski futbolcusu ve antrenörü Şenol Çorlu'yu göreve getirdi.

Erol Bulut'un ayrılmasıyla birlikte Fenerbahçe'de sezon sonuna kadar göreve Emre Belözoğlu getirilmişti. Pro lisansı olmayan Belözoğlu'nun TFF talimatlarına göre 15 günlük teknik direktörlük süresi doldu. 

Bu nedenle Pro lisansı bulunan Fenerbahçe'de altyapı direktörlüğü görevini yürüten Şenol Çorlu, A takım teknik ekibine teknik sorumlu olarak dahil edildi. 

Fiilen takımı Belözoğlu kulübede yönetmeye devam edecek. Ayrıca Çorlu'nun mazaret bildirmesi halinde Belözoğlu, basın toplantılarına da yeniden katılabilecek. Bunun dışındaki durumlarda Belözoğlu, sadece stadın dışındaki alanlarda medyaya maça dair demeçler verebilecek.

ŞENOL ÇORLU KİMDİR?
Şenol Çorlu 3 Aralık 1961, Ankara'da doğan eski futbolcudur. Petrol Ofisi takımında profesyonel olan Çorlu futbol kariyerinde Orduspor, Sakaryaspor, Antalyaspor ve Fenerbahçe'de forma giydi. 1992'de de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan jübile maçıyla futbola veda etti. Çorlu, 17 kez A Millî, 10 kez de ümit millî (U21) ve 3 kez de genç millî (U18) olmak üzere 30 kez millî formayı sırtına geçirdi. Bu forma altında 4 gol attı. Şenol Çorlu, 2008-09 sezonundan bu yana Fenerbahçe futbol takımının altyapı direktörlüğü görevini yürütüyordu. 

fenerbahçe emre belözoğlu şenol çorlu teknik direktör