Fenerbahçe'de sürpriz Ali Koç gelişmesi

TAKİP ET

Son dönemde teknik direktör değişikliği ve istifa gibi konularla gündeme gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ali Koç, 11 Kasım'da FB TV'de açıklamalarda bulunacak.

Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan ve zirveyle arasındaki puan farkı açılan Fenerbahçe’de sular ısınıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son günlerde gündemi meşgul eden konularla ilgili olarak FB TV'de açıklamalarda bulunacak.

Teknik Direktör Vitor Pereira’nın koltuğunun sallandığı iddialarının yanı sıra Fenerbahçe’de yaşanan krizle ilgili olarak Başkan Ali Koç açıklama yapacak. Fenerbahçe’nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Başkanımız Ali Y. Koç, 11 Kasım Perşembe günü saat 16.00'da Kulübümüzün gündemine dair @fbtv’de açıklamalarda bulunacaktır” denildi. 

Trabzonspor, Alanyaspor ve Konyaspor mağlubiyetlerinin ardından son olarak Kayserispor ile sahasında 2-2 berabere kalan Fenerbahçe ligde son 4 haftada 11 puan kaybetti ve lider Trabzonspor ile arasındaki fark 10 puana yükseldi.

fenerbahçe ali koç vitor pereira