Fenerbahçe'de Luiz Gustavo gözden düştü: Teklif gelirse yollar ayrılacak

TAKİP ET

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonlarda taraftarın sevgilisi olan Luiz Gustavo, performansındaki düşüşle birlikte tepkilerin odağı oldu. Takımda en çok kazanan futbolculardan biri olan Brezilyalı yıldıza teklif gelmesi durumunda yönetimin Gustavo'nun gidişine kolaylık sağlayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira sonrası takımın başına İsmail Kartal'ın getirilimesinin ardından gözler transferde yapılacak hamlelere çevrildi. Gelecek kadar gidecek oyuncuların da merakl beklendiği sarı-lacivertlilerde Luiz Gustavo topun ağzındaki ilk isim olarak dikkat çekiyor.

KOLAYLIK SAĞLANACAK
Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe'ye geldiği ilk sezon orta sahayı adeta tek başına ayakta tutan ve rakiplerine geçit vermeyen Luiz Gustavo, son dönemde eski halinin çok uzağında. Taraftarlar tarafından da hedef tahtasına oturtulan Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılması an meselesi.

Arap kulüplerinin takip ettiği Gustavo için henüz resmi teklif gelmemiş olsa bile yönetim teklif gelmesi durumunda kolaylık sağlayacak. Takımda en çok kazananlardan biri olan Gustavo'nun ayrılığı durumunda sarı-lacivertliler maddi olarak da büyük bir yükten kurtulacak.

gustavo luiz gustavo fenerbahçe transfer