Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan onay geldi: Burak Kapacak için "Takımda kalsın" dedi

TAKİP ET

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürerken transfer çalışmaları da devam ediyor. Teknik direktör Jorge Jesus, hazırlık maçlarında performansını beğendiği Burak Kapacak'ın takımda kalması yönünde rapor verdi.

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına "Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk" parolasıyla başlayan Fenerbahçe'de kadro hazırlıkları sürüyor.

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un antrenmanlar ve hazırlık maçlarındaki hırslı görüntüsü Başkan Ali Koç ve yönetimini memnun etti.

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA EZDİ GEÇTİ
İlk hazırlık maçında Kuzey Makedonya ekibi FC Shkupi ile karşılaşan Sarı-Lacivertliler mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrılırken, ikinci hazırlık mücadelesinde Tirana ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini Berisha, Novak, Pelkas ve Samatta'nın golleri ile 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

JESUS'TAN "TAKIMDA KALSIN" RAPORU
Yeni sezon öncesi düzenlenen hazırlık karşılaşmalarıyla takımı ve oyuncuları yakından tanıma fırsatı yakalayan Portekizli hoca, özellikle ilk maç sonrası Luiz Gustavo'nun kendisini şaşırtması ve beklentilerin altında kalması sonrası 'yetersiz' raporu verirken, ikinci maç sonrası da genç oyuncu Burak Kapacak'ın da kendisini olumlu anlamda şaşırttığı öğrenildi.

Jorge Jesus'un Burak Kapacak'a bu sezon sık sık forma şansı vermesi bekleniyor.
 

jorge jesus fenerbahçe futbol spor burak kapacak