Fenerbahçe'de gerilim bitmiyor! Kiralık krizi Ali Koç'un başını ağrıtacak

TAKİP ET

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un başı bu transfer sezonunda ağrıyacak. 4 yıldır süren yanlış kadro mühendisliği nedeniyle birçok oyuncu kiralık gittiği takımlardan geri dönecek. Koç, hem ekonomik yükle mücadele edecek hem de oyuncuları elden çıkartmaya çalışacak.

Fenerbahçe'de 4 yıldır süren başarısızlık ve istikrarsız ilerleyiş, taraftar ile başkan Ali Koç'un arasını açtı. Taraftar tepkileriyle boğuşan Ali Koç'un başı sezon sonunda yine ağrıyacak.

Fenerbahçe’yi, kiralık olarak takımdan gönderilen futbolcuların sezon sonu geri dönmesiyle yeni bir kriz bekliyor. Sözcü'nün haberine göre 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Watford'a kiralanan Ozan Tufan'ın kulübü ligden düşüyor. Bu nedenle opsiyon kullanılmayacak ve Ozan, geri dönecek.

Antwerp, Samatta'nın opsiyonunu kullanmıyor. Midtjylland'da şu ana dek 29 dakika süre alabilen Max Meyer, bekleneni veremedi. Gaziantep FK FK, Caulker'ı yüksek bonservis bedeli nedeniyle satın almaya yanaşmıyor. Belçika'dan Beerschot da Lemos'u geri gönderecek. Böylece Fenerbahçe'nin kadrosu şişecek. Sarı-lacivertliler, yeniden temizlik operasyonuna girecek.
 

fenerbahçe ali koç kadro kiralık oyuncu spor transfer futbol