Fenerbahçe'de forvet hamlesi: Mergim Berisha İstanbul'a geldi! Berisha kimdir?

TAKİP ET

Fenerbahçe, forvet transferinde mutlu sona yaklaştı. Sarı Lacivertliler, Salzburg forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Mergim Berisha ile el sıkıştı. Yıldız futbolcunun İstanbul'a geldiği belirtilirken, oyuncunun şu anda kulüp binasında olduğu öğrenildi.

Süper Lig'de transfer haftasının son günlerine girilirken hareketli günler yaşanıyor. Son olarak Diego Rossi'yi transfer eden Fenerbahçe, forvet transferinde de mutlu sona yakın.

Uzun süredir forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Salzburg'ta forma giyen 23 yaşındaki Mergim Berisha ile anlaştı.

BERISHA KULÜP BİNASINA GELDİ
Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Mergim Berisha'nın Sarı-Lacivertlilere imza atmak üzere kulüp binasına geldiği öğrenildi.

23 yaşındaki Mergim Berisha, geçtiğimiz sezon Avusturya ekibiyle çıktığı toplam 42 maçta 22 gol, 14 asistlik müthiş bir performans sergilemişti.

MERGIM BERISHA KİMDİR?
11 Mayıs 1998 tarihinde Almanya'da dünyaya gelen Mergim Berisha, kariyerine Salzburg'un altyapısında başladı. A takıma yükseldikten sonra birçok takıma kiralandı. Berisha sırasıyla LASK, Magdeburg ve Altach'a gönderildi.

Yüksek boyuna rağmen top hakimiyeti ve bitiriciliğiyle dikkat çeken Mergim Berisha, attığı gol ve yaptığı asistlerle dikkat çekiyor.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO
Salzburg ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mergim Berisha'nın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

fenerbahçe forvet futbol berisha transfer