Fenerbahçe'de Berke Özer'in yerine gelecek isim belli oldu!

TAKİP ET

Fenerbahçe'de sezon sonu takımdan ayrılacak olan Berke Özer'in yerine gelecek isim netleşti. Belçika basınına göre Sarı Lacivertliler, Belçika'da Gent forması giyen Sinan Bolat ile görüşüyor.

Süper Lig'i 2. bitirmeyi garantileyen Fenerbahçe, gelecek sezon için kadro çalışmalarına başladı.

Genç file bekçisi Berke Özer'in takımdan ayrılacak olması nedeniyle kaleci bölgesinde rotasyon oluşturmak isteyen Fenerbahçe, transfer için düğmeye bastı. Fenerbahçe listesine tanıdık bir ismi ekledi.

Belçika'nın önemli yayın organlarından Voetbal Belgie'de yer alan haberde Anderlecht'in Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan kaleci Berke Özer ile ilgilendiği belirtildi. Gent forması giyen file bekçisi Sinan Bolat'ın bir sonraki durağı ise Fenerbahçe olarak gösterildi.

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın da ilgilendiği Sinan Bolat, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile yaptığı transfer görüşmeleri sonrası kulübü ile yeni kontrat imzalamayınca Gent'teki formasını kaptırmıştı.

ALTAY'A YEDEK OLACAK
Altay Bayındır'ı tecrübeli bir kaleci ile yedeklemek isteyen Fenerbahçe yönetimi de Sinan Bolat ile görüşmelerini aralıksız sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin yedek kaleci alternatifleri arasında Kasımpaşalı Ertuğrul Taşkıran da bulunuyor.

Belçika basınının Anderlecht'in transfer listesinde olduğunu yazdığı Berke Özer'in de ayrıca ismi eski kulübü Westerlo ile de anılıyor.

berke özer fenerbahçe kaleci transfer futbol spor