Fenerbahçe'de Ali Koç sahaya indi

TAKİP ET

Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe, milli ara sonrası Galatasaray derbisine çıkacak. Karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç da sahaya indi.

Süper Lig'de çıktığı son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Fenerbahçe'de gözler milli ara sonrası oynanacak Galatasaray derbisine çevrildi. Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde çalışmalar sürerken, Pereira sistem değişikliğine hazırlanıyor. Maç öncesinde Başkan Ali Koç da sahaya indi.

Kaptanlar Mesut, Gustavo, Sosa, Mert Hakan ve Serdar Aziz'le bir araya gelen Koç, “Sizlere güveniyoruz. Fenerbahçe'yi hak ettiği yere getireceğinize inanıyoruz. Daha fazla sorumluluk alın. Derbi galibiyetiyle güçlenerek yolumuza devam edelim” diye konuştu.

PEREİRA TAM GAZ
Sözcü'nün haberine göre kaptanlar, diğer takım arkadaşlarını Galatasaray maçına motive etmek için çalışmalara başladı. En çok merak edilen isimlerden Teknik Direktör Vitor Pereira da değişime başladı. 3'lü savunmalı oyun sistemi inadından vazgeçen Portekizli hoca, 4-4-2 ve 4-2-3-1'li oyun formatları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yardımcılarıyla tüm gün tesislerde olan Pereira, Galatasaray'ın eksik yönlerini tespit edip analizler yapıyor.

VİDEOLU TERAPİ
Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde seferberlik ilan edildi. Kulüp yöneticileri Başkan Ali Koç ile derbi mesaisine giriyor. Tesisleri sık sık ziyaret edecek olan sarı-lacivertli idareciler futbolculara moral verecek, futbolcuların moral ve motivasyonlarını artıracak. Bu arada Galatasaray galibiyetlerinin yer aldığı videolar futbolculara izlettirilecek. Böylece oyuncuların psikolojik olarak da derbiye hazırlanması sağlanacak.

ali koç fenerbahçe süper lig galatasaray pereira