Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı: Ozan Tufan Watford'a gitti!

TAKİP ET

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın takımdan ayrıldığını resmen açıkladı. Tufan, Premier Lig takımlarından Watford'a satın alma opsiyonuyla kiralık gönderildi.

Fenerbahçe, Ozan Tufan'ı satın alma opsiyonlu olarak Watford'a kiraladığını açıkladı. Sarı-lacivertli takım, bu kiralamadan 1 milyon Euro ücret alacak.

Fenerbahçe'nin açıklaması şöyle;
“Fenerbahçemizin formasını 2015 yılından itibaren başarıyla taşıyan futbolcumuz Ozan Tufan, İngiltere Premier Lig Takımlarından Watford'a satın alma opsiyonlu olarak kiralanmıştır.

Çok genç yaşta formamızı giyen ve çubuklunun başarısı için ter döken oyuncumuza bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür ediyor ve ülkemizi başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyoruz.

Yolun açık olsun Ozan Tufan.”

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 41 maça çıkan milli orta saha 6 gol atıp 10 asist yaptı. Başarılı futbolcu A Milli Takım formasıyla EURO 2020'de de sahne aldı. 

WATFORD GEÇEN SEZON YÜKSELDİ
Ligin yeni takımlarından Watford, geçtiğimiz sezon Championship'te ikinci olarak Premier Lig'e yükseldi. Watford transfer döneminde daha önce Galatasaray forması giyen Oghenekaro Etebo ve iki sezon Trabzonspor'da oynayan Juraj Kucka'yı kadrosuna katmıştı.



 

fenerbahçe ozan tufan watford