Fenerbahçe amigosunun İrfan Can Kahveci'yi tehdit mesajı ortalığı karıştırdı

TAKİP ET

EFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk mücadelesinde Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 0-0 beraberlikle sahadan avantajlı ayrıldı. Maçtaki performansıyla tartışma konusu olan İrfan Can Kahveci için tehdit içeren paylaşım yapan Genç Fenerbahçeliler Basın Sözcüsü Yücel Aslan ise tepki çekti.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile temsilcimiz Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle Polonya'nın Lodz şehrindeki Miejski Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

3. ön eleme turuna yükselecek takımı belirleyecek rövanş maçı 27 Temmuz Çarşamba günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Rövanş için avantaj elde eden Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin performansı tartışma konusu oldu. Taraftarların bazıları sezonun ilk maçı olduğu için anlayışla karşılarken, bir grup ise çok sert tepki gösterdi.

İrfan Can'a yönelik sert çıkışlardan birisi de Genç Fenerbahçeliler Basın Sözcüsü Yücel Aslan'dan geldi. Aslan'ın Twitter hesabından yaptığı tehdit paylaşımı ortalığı karıştırdı.

"AKLINI BAŞINA AL"

Fenerbahçe amigosu Yücel, sosyal medya hesabından İrfan Can'ı hedef alarak, "İrfan Can, bu taraftarın senden beklentisini veremiyorsun. Ben, senin kim tarafından aklının çelindiğini ve nereye gitmek istediğini çok iyi biliyorum, aklını başına al ve formanın hakkını ver" ifadelerini kullandı.

Amigo Yücel'in ifadelerine Fenerbahçeli taraftarlardan çok sert tepki geldi. Amigo Yücel, tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

 

Fenerbahçe İrfan Can Kahveci GFB amigo Şampiyonlar Ligi