Felipe Melo Palmeiras'tan ayrıldı! Melo, Galatasaray'a gelecek mi?

TAKİP ET

Brezilya Ligi ekiplerinden Palmeiras'ta forma giyen Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo, unutulmaz başarılara imza attığı Palmeiras'tan resmen ayrıldı.

Galatasaray'ın eski yıldızlarından 38 yaşındaki Felipe Melo, Palmeiras'a veda etti. Melo, Brezilya ekibine vedasını sosyal medya hesaplarından duyurdu. 38 yaşındaki Brezilyalı orta saha yaptığı açıklamada, "Bir döngünün sonu değil, ebediyetin başlangıcı" ifadelerine yer verdi.

38 yaşındaki Felipe Melo 2017 yılında transfer olduğu Palmeiras'ta üst üste iki yıl Libertadores Kupası kazandı ve kıtanın en büyüğü oldu.

MELO HANGİ TAKIMA GİDECEK?
Felipe Melo'nun Palmeiras'tan ayrılmasından sonra gözler yeni kulübüne çevrildi. Brezilyalı futbolcunun kariyerine devam etmesi beklenirken Flamengo ve Fluminense'nin oyuncuyla ilgilendiği söylentileri gündemde.

Öte yandan zaman zaman Melo'nun Galatasaray'a döneceği de iddia edilmişti. Ancak Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, 38 yaşındaki oyuncunun sarı-kırmızılı takıma geri dönmesinin mümkün olmadığını söyledi.

GALATASARAY KARİYERİ
Felipe Melo 2011-2016 yılları arasında Galatasaray forması giydi. Juventus'tan sarı-kırmızılı ekibe transfer olan Melo daha sonra Inter'in yolunu tuttu.

Felipe Melo, Galatasaray formasını giydiği süre boyunca 155 maça çıktı ve 18 gol kaydetti.

Felipe Melo, Galatasaray kariyeri boyunca 3 Süper Lig şampiyonluğunun yanı sıra 2 Ziraat Türkiye Kupası kaldırdı.
 

melo galatasaray süper lig futbol spor palmeiras