Fazıl Say'dan emekli amirallerle ilgili çarpıcı paylaşım

TAKİP ET

104 emekli amiralin 'Montrö Bildirisi'ne imza atmalarının ardından bu sabah yapılan operasyonla 10 amiral gözaltına alındı, 4 amiral ifadeye çağrıldı. Yaşanan olayların ardından dünyaca ünlü Piyanist Fazıl Say'dan çarpıcı bir paylaşım geldi. Say, "Amiraller gayet mantıklı ve vatansever bir görüş bildirmişlerdi. Ne acı!" dedi.

Montrö Boğazlar Sözleşmesi'nin tartışmaya açılmasını eleştiren 104 emekli amiral bir bildiri yayınladı. Bildirinin ardından bu sabah yapılan operasyonla 10 amiral gözaltına alındı, 4 amiral ifadeye çağrıldı. Karara siyasetçiler sessiz kalırken dünyaca ünlü Piyanist Fazıl Say'dan çarpıcı bir paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Say, "Emekli Amiralleri, gözaltına alıyorlar, ifadeye çağırıyorlar haberleri. Amiraller gayet mantıklı ve vatansever bir görüş bildirmişlerdi. Ne acı!" ifadelerini kullandı.

Say'ın paylaşımı şöyle:
"Emekli Amiralleri, gözaltına alıyorlar, ifadeye çağırıyorlar haberleri. Amiraller gayet mantıklı ve vatansever bir görüş bildirmişlerdi. Ne acı! Covid ve ekonomik kriz konusunda “gündem değiştirme amaçlı” herhalde. Gittikçe insanlıktan uzaklaşmak. Gittikçe ötekileşmek bu olsa..."

fazıl say amiral bildiri montrö