Fatma Şahin'in "Tam bir deli" dediği Gaziantep Üniversitesi Rektörü'nden açıklama

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep ziyareti sırasında Belediye Başkanı Fatma Şahin ile arasında geçen diyalog gündem olmuştu. Şahin, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın hakkında "Tam bir deli" demişti. Rektör Özaydın, Şahin'in sözleri hakkında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz ayki Gaziantep ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın hakkındaki diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Erdoğan, Gaziantep Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nin açılışı sırasında Fatma Şahin'e doğru eğilerek, “Rektörden şikayetçi misiniz?” diye sordu. Şahin de Erdoğan'ın sorusuna, “Çok kötü, çok kötü” diye cevap verirken Cumhurbaşkanı yeniden araya girerek, “Öyle mi?” diye ikinci soruyu yöneltti. Şahin de, “Tam bir deli” dedi.

REKTÖR KONUŞTU
Fatma Şahin'in sözlerinin ardından Rektör Özaydın'ın ne diyeceği merak konusu olmuştu. Özaydın, Şahin'in sözleri hakkında ilk kez konuştu.

Odatv'nin haberine göre Arif Özaydın "Ben ilgilenmiyorum bunlarla ben hocayım ya. Öğretim üyeliğime hocalığıma devam edeceğim. Kim ne derse desin" dedi. 

fatma şahin rektör gaziantep üniversitesi erdoğan tam bir deli arif özaydın gaziantep üniversite