Fatma Girik'in son röportajı ortaya çıktı: "Çok korkuyorum, bana ihtiyaçları var"

TAKİP ET

Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik, tedavi gördüğü hastanede 79 yaşında hayatını kaybetti. Girik'in vefatından günler önce verdiği röportajındaki sözler ise duygulandırdı.

Kalça ve beyin ameliyatları olduktan sonra uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Fatma Girik, tedavi için geldiği İstanbul'da hayatını kaybetti. Girik'in koronavirüse bağlı organ yetmezliği nedenyile vefat ettiği açıklandı.

Fatma Girik'in ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! Cüneyt Arkın gözyaşlarına hakim olamadı


Girik'in vefatı sanat dünyasını yasa boğarken, Girik'in ölmeden günler önce verdiği röportajı ortaya çıktı. Girik'in röportajdaki ifadeleri ise duygulandırdı.

Fatma Girik vefat etti! Fatma Girik neden öldü, Fatma Girik'in hastalığı neydi?


"BANA İHTİYACI OLAN KİŞİLERİ BIRAKMIŞ OLACAĞIM"
Posta'dan Alev Gürsoy'a konuşan Girik; "Öleceğim diye ödüm kopuyor. Çünkü arkamda bana ihtiyacı olan kişileri bırakmış olacağım. Mesela annemden önce ölmek istemem. Ne yapacak bensiz? Ki yaşı da çok ilerlerde. Kızım var, Ahu, benden başka kimsesi yok ama öleceğim sonuçta. Allah sıralı ölüm versin herkese…" ifadelerini kullanmıştı.

"ARKAMDAN KÖTÜ KONUŞMASINLAR"
Usta sanatçı, "Herhangi bir vasiyetiniz var mı?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

"Öldüğümde arkamdan kötü konuşmasınlar bana yeter! Kimsenin canını yakmadım, kimseye kötülük yapmadım, kul hakkı yemedim, kimseyi hor görmedim, kimseye şımarıklık ya da güç gösterisi yapmadım. En önem verdiğim şey bu. İyi insan olmak, dünyadaki her şeyden daha zordur. Sanatımın da hakkını verdim. Halkın sanatçısı oldum."

fatma girik röportaj arkamdan kötü konuşmasınlar yeşilçam oyuncu