Fatih Terim istifa mı ediyor, Fatih Terim'in sözleşmesi ne zaman bitiyor

TAKİP ET

Süper Lig'de Galatasaray evinde Malatyaspor'u 3-1 yenmesine rağmen şampiyonluğu averaj ile kaçırdı. Beşiktaş deplasmanda Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek şampiyonluğu göğüsleyen takım oldu. Galatasaray teknik Direktörü Fatih Terim maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den maç sonu çarpıcı açıklamalar geldi. Yönetime ve camia içinde kendisini istifaya davet edenlere göndermelerde bulunan Terim, ayrılık sinyalleri verdi. Galatasaray taraftarına söz verdiği için bugüne kadar sabrettiği söyleyen başarılı teknik adam, 30 Mayıs 2021 itibariyle sözleşmesinin sona ereceğini hatırlattı.

Maç sonu açıklamlarda bulunan Terim, Malatyaspor ve Denizli'den birer gol yememiş olmaları durumunda çok başka bir yerde olacaklarını söyledi.

İşte Terim maç sonu açıklamalarından öne çıkanlar:

ÇOK YAKLAŞMIŞTIK
Oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz hiç bırakmadık, Florya... Çok da yaklaştık aslında. Burada ve Denizli'de gol yemeseydik... Emeği geçen herkese, bizi samimi olarak destekleyen Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederim.Yalnızım dediğimde çok şey ifade ettim de maalesef anlamadılar."

YÖNETİME ELEŞTİRİ
Terim açıklamasının devamında  "Basınla ayrı uğraş, hakemlerle ayrı uğraş, TFF ile ayrı uğraş, bir de içeriyle uğraş. Bizim daha önce bitirmemiz gerekirdi bu işi. Bize çok ciddi yaralar verdiler. Sezon başından beri bakabiliriz. Herkese ve her şeye rağmen şampiyon olabilirdik."

Rakipler, hatta aleyhimize çalışanlar, düşmanlarımız bile bildiğimiz şeyler. İçtekiler daha tehlikeli. Galatasaray bunların hepsini aşmalı.

HAZİRAN'DA SEÇİM YAPACAKSINIZ, TRANSFER NE ZAMAN
Sezonun en civcivli, en sıkıntılı, en alevli zamanında oyunculara, hocalara söylenen şeyler olacak iş midir? Sonradan bunu çok güzel pazarlayıp, 'ben hırslandırdım' falan..."
Biz bunların hepsini aştık. İçimize attık. Hem terbiyemizi hem nezaketimizi bozmadık. Galatasaray'ın çok başka sorunları var. Haziranda seçim yapacaksınız, transfer ne zaman?"

Eğer güçlü olmazsanız size herkes dokunur. Dokunulmaz olmak için güçlü olmak lazım. Galatasaray'ın her zaman güçlü olması lazım. Düşmanlarımız bile bildiğimiz şeyler ama içimizdekiler daha tehlikeli. Oyuncularımla gurur duyuyorum.

31 MAYIS'TA SÖZLEŞMEM BİTİYOR
Şampiyon olmalıydık. Eğer bir hata var ise, en büyük hata benimdir. Haklarını helal etsinler. Sözümden dönmedim. 31 Mayıs itibarıyla da sözleşmemiz bitiyor. Bazı zamanlar istifa zamanlarıydı ama bunu Galatasaray'ın hatrı için yapmadım.

BAŞKAN ADAYLARINA MESAJ
Galatasaray'ın ekonomik, teknik, yönetim olarak yapılandırmaya ihtiyacı var. Bu kadar borcun altında 5-6 başkan adayı, umarım herkes hazırlıklıdır. Umarım herkes Galatasaray'ın problemlerine derin olarak hakimdir.

fati̇h teri̇m beşi̇ktaş galatasaray şampi̇yon i̇sti̇fa