Fatih Terim için sürpriz milli takım iddiası! Sinan Engin canlı yayında açıkladı

TAKİP ET

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra hangi takımı çalıştıracağı merak konusu olan Fatih Terim'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Beyaz Futbol canlı yayınında Fatih Terim'i arayarak sohbet eden Sinan Engin, milli takım iddiasında bulundu.

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Beyaz Futbol isimli programda, Galatasaray'dan olaylı şekilde ayrılan teknik direktör Fatih Terim'in yeni adresi hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

68 yaşındaki deneyimli teknik adama Dünya Kupası'na katılacak milli takımlardan birinin teklif yaptığını öne süren Sinan Engin, bahsi geçen takımın Arap ülkelerinden biri olabileceğinin sinyalini verdi.

Söz konusu teklifin çok cazip olduğunun altını çizen Engin, "Fatih Terim'e Dünya Kupası'na katılacak ülkelerden biri teklif yaptı. Çok cazip bir teklif. Arap ülkelerinden biri de olabilir. Baba bir miktarda teklif var." ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA KONUŞTULAR
Öte yandan Sinan Engin, canlı yayında Fatih Terim ile telefonda konuştu. Engin, Fatih Terim'e kariyeri boyunca kaç kupa kazandığını sordu.

Sinan Engin'in, "Hocam arkadaşlar kupalarınızı saymış. 23 kupanız mı var hocam?" sorusuna "Ben 30 küsur diye biliyorum, sadece Galatasaray'da. Şaşırdım, ben de sayısını unuttum" diyerek karşılık veren Fatih Terim daha sonrasında ise "20'nin üzerinde biliyorum Sinan" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra hiçbir röportaj vermeyen teknik direktör Fatih Terim, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına katılarak olaylı süreç sonrası ilk kez ortaya çıkmış oldu.

fatih terim milli takım sinan engin canlı yayın dünya kupası