Fatih Terim'den sürpriz Marcao kararı!

TAKİP ET

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na yumruk ve kafa atmasıyla gündeme gelen Marcao hakkında sürpriz bir karar verdi. Terim, Forul Constanta ile oynanan hazırlık maçında Marcao'yu ilk 11 başlattı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 3-1 mağlup oldukları Forul Constanta maçında sürpriz bir karara imza attı. Terim, hazırlık maçında, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk atmasıyla gündeme gelen Marcao'yu ilk 11 başlattı.

Galatasaray'ın ilk 11'i şu şekildeydi: Fatih, Sacha Boey, Marcao, Işık Kaan, Ömer Bayram, Aytaç, Berkan, Morutan, Babel, Emre Kılınç, Diagne 

NE OLMUŞTU?
Giresunspor- Galatasaray maçının 62. dakikasında saha bir anda karışmış, Galatasaraylı Marcao ile Kerem Aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girmişti. Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na yumruk atmaya çalışması üzerine, Sarı Kırmızılı ekibin futbolcuları Brezilyalı oyuncuyu zor sakinleştirdi.

Yaşananların ardından VAR'a giden hakem Erkan Özdamar, Marcao'yu kırmızı kartla oyundan attı.Maçın ardından soyunma odasına ve takım otobüsüne alınmayan Marcao, özür mesajı yayınladı. Ancak kulüp içi yaşanan olaylar üzerine Fatih Terim ile görüşen yönetim, Brezilyalı futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

Açıklanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) kararına göre Brezilyalı futbolcu Marcao, 8 maç ceza aldı. Galatasaray ise Marcao'ya 150 bin euro para cezası kesildiğini açıkladı.

fatih terim kerem aktürkoğlu marcao ilk 11 galatasaray