Fatih Terim'den sağlık durumu hakkında açıklama! Fatih Terim'in son durumu

TAKİP ET

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sağlık durumu hakkında konuştu. Terim, "Döndükten sonra ameliyat olabilirim. Ancak, çok şükür iyiyim. Doktorlarla pazarlık edilmez ama bana izin verdiler" dedi.

Avrupa Ligi'nde grup liderliğini hedefleyen Galatasaray, deplasmanda Lazio'yla karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim kritik maç öncesinde mide bağırsak sisteminde yaşadığı sağlık sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu.

"KİMSEYİ TELAŞLANDIRMAK İSTEMEDİM"
Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:
Pazartesi günü başlayan ağrılarım, mide ve bağırsak sistemindeki ağrı şikayetlerim nedeniyle geceyi hastanede geçirdim. Kimseyi telaşlandırmak istemedim. Herhangi bir paylaşımda bulunmayı erken gördüm. O arada tetkikler devam ediyordu. Sonrasında bazı operasyon ihtimali masaya konunca tekrar konuştuk.

"DÖNDÜKTEN SONRA AMELİYAT OLABİLİRİM"
Rica ettim, ihtimallerin maçtan sonraya, daha doğrusu doktorlardan izin alarak antrenmana gittim. Sonra hastaneye döndüm. Bugün takımımla beraber oldum. Çok mutlu oldum. Dursun Buğra hocam nezdindeki tüm doktorlara çok teşekkür ediyorum. Tüm arayan soranan ilgilenen paylaşan dileklerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Döndükten sonra ihtimallerden biri operasyon. Olabilir. Ancak, çok şükür iyiyim. Burada olduğum için mutluyum. Doktorlarla pazarlık edilmez ama bana izin verdiler. Allah'a şükür iyiyim."

 

 

fatih terim sağlık durumu ameliyat galatasaray futbol spor