Fatih Terim'den Jorge Jesus'a Arda Güler göndermesi: Ben şimdiye kadar...

TAKİP ET

Yorumcu Sinan Engin katıldığı bir programda Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için Fatih Terim ile aralarında geçen konuşmayı açıkladı.

Fenerbahçe'de süre aldığı maçlardaki performansıyla kendisine hayran bırakan ve Türk futbolunun büyük umutlar beslediği genç oyuncu Arda Güler, milli takımda da alkış toplamaya devam ediyor.

Sarı-Lacivertliler'de zaman zaman genç oyuncuya yeteri kadar süre vermemesi nedeniyle Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus eleştiri oklarının hedefi olurken, ünlü yorumcu Sinan Engin'den A Spor'da katıldığı bir programda genç oyuncuya dair dikkat çeken yorumlar geldi.

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim'in genç oyuncu için kendisine söylediği sözleri bir kez daha paylaşan Engin, Arda Güler'i Sergen Yalçın ile kıyasladı.

"BEN ŞİMDİYE KADAR..."

Sinan Engin şöyle konuştu:

"Arda Güler, Sergen'in ilk başladığı dönemden daha iyi. Arda Sergen'den yetenek olarak daha önde, ama Sergen sonradan daha çok geliştirdi kendisini. Arda bu gelişimi sağlayacak mı? Gelişime açık ama oynaması lazım. Arda'yı oynatmak lazım, şans vermek lazım. Biz bekliyoruz antrenör oynatıyor 'bak kötü oynarsan seni bir daha oynatmam' baskısında Arda... Ver formayı ona ya.

Ben Fatih Terim'e sordum Arda'yı 'hocam sende olsa ne yapardın?' dedim, '300 kere oynatmıştım' dedi."

Fatih Terim Jorge Jesus Arda Güler