Fatih Terim, Arda Turan, Muslera ve Emre Belözoğlu'nun ne kadar dolandırıldığı ortaya çıktı

TAKİP ET

Futbol camiasından birçok isim, Seçil Erzan tarafından "yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandırıldı. Bu isimler arasında Fatih Terim, Arda Turan, Emre Çolak, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi ünlü futbolcular da yer alıyor. Dolandırıcılık sonucunda kaybedilen para miktarı oldukça yüksek ve iddialara göre Arda Turan, 150 milyon lirayla en çok para kaybeden isim oldu.

Seçil Erzan, Bakırköy'de özel bir bankada müdürlük yaptığı sırada aralarında Fatih Terim, kızı Buse Bahçekapılı, damadı Volkan Bahçekapılı, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı.

İddiaya göre, Erzan bankanın müşterilerine "gizli fon" adı altında yüksek kar vaadiyle para yatırmasını teklif ederek, toplamda yaklaşık 55 milyon dolar topladı. Ancak daha sonra borçlarını ödeyemeyince, bazı kişiler savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Erzan, hem polis hem de savcılık ifadesinde suçunu kabul etti ve tutuklandı.

343 Digital Youtube kanalında yer alan haber göre Arda Turan'ın 150 milyon lira, Emre Çolak'ın 100 milyon lira, Emre Belözoğlu'nun 86 milyon lira, Fatih Terim'in 80 milyon lira, Fernando Muslera'nın ise 10 milyon lira kaybettiği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Bir bankanın müdürü olan Seçil Erzan, Bakırköy'de bulunan özel bir bankada görev yapmaktaydı. Bankanın müşterileri arasında ünlü futbolcular Fatih Terim, Buse ve Volkan Bahçekapılı, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi isimler de bulunuyordu. Seçil Erzan, bankanın gizli bir fonu olduğunu ve bu fona yatırım yaparak yüksek kar elde edebileceklerini söyleyerek müşterilerini dolandırdı.

Erzan'a güvenen kişiler, fona yatırması için elden yüksek miktarda para verdi. Erzan, bir süre para dağıtıp güven kazandıktan sonra daha fazla kişiye ulaştı ve yaklaşık 55 milyon dolar topladı. Ancak, ödemeleri yapamayınca bazı kişiler şikayetçi oldu ve Seçil Erzan gözaltına alındı. Polis ve savcılık ifadesinde Erzan, bankanın bilgisi dışında para topladığını, yatırımlardan zarar ettiğini, parasının kalmadığını ve mağdurların bir kısmına ana paralarını ödediğini kabul etti. Erzan tutuklandı.

Fatih Terim Arda Turan Muslera Emre Belözoğlu