Fatih Terim Alanyaspor maçı sonrası konuştu: "Taraftarın tepkisi hoş değil, içeride ağlayan futbolcular var"

TAKİP ET

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tek golle mağlup oldukları Alanyaspor maçı sonrasında taraftara tepki gösterdi. Terim, futbolcuları ıslıklayan ve protesto edenlere tepki göstererek "O zaman işler karışır, içeride ağlayan çocuklar (futbolcular) var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, "Rotasyon yapmalı mıyım, yapmamalı mıyım diye çok düşündüm ama demek ki yapmalıymışım. Aynı takımı istikrar adına, maçtan önce de söyledim. Sözüm sahaya ama maalesef yorgunluklar ve devamlılık olmadı."

İKİNCİ YARI OYUNU ELİMİZE ALDIK
"İlk yarı çok üstün değildik ama pozisyonlar da yakaladık. Özellikle son dakika Berkan atabilirdi. 2. yarı değişikliklerle oyunu elimize aldık. Ama burada topu atmak lazım içeri, atamayınca maalesef hiç de beklemediğimiz anda.. Alanyaspor 2. yarı gole kadar hiç gelmedi."

O ZAMAN İŞLER KARIŞIR
"Her vurduğumuz gol olacak diye bir şey yok. Her maçı kazanamazsınız. Perşembeden buraya ikinci maçı oynuyoruz. Galatasaray seyircisi sevecen, hoş gören olması gereken bir seyirci, ki böyleydi. Ancak ne oluyor anlamıyorum
Üzgünüm çünkü özellikle Ali Sami Yen'deki maçlarda taraftarlarımız, bazı oyunculara bu tepkiyi gösterirse, biz bu işin üstesinden gelemeyiz. O oynayacak, buna sempati duyulacak, buna yuh çekilecek. O zaman işler karışır"
  
AĞLAYANLAR VAR
"Çocukların içerde suratları düşmüş, konuşamıyorlar. Ağlayanlar var. Bu olmaz, biz bunu kabul edemeyiz" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim: İtalya'da daha uzun süre kalabilirdim!

Son dakika: Fatih Terim'in Trabzonspor maçı sonrası açıklamaları: Ardan Turan olsaydı farklı olurdu

fatih terim alanyaspor galatasaray alanyaspor açıklamalar