Fatih Erbakan: Koronavirüs aşıları kısırlaştırıcı olabilir

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel bir televizyonda katıldığı programda hiçbir bilimsel veriye dayandırmadan koronavirüs aşılarının kısırlaştırabileceğini öne sürdü.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Vaka sayısının 62 bini geçtiği gün yerel bir televizyon kanalında hiçbir bilimsel veriye dayanmyan, oldukça bilim dışı bir açıklama yaparak koronavirüs aşılarının kısırlaştırabileceği iddiasında bulundu.

Erbakan'ın sözleri sosyal medyada hem tepki çekti hem de alay konusu oldu.

"ALLAH GÖSTERMESİN YANİ KISIRLAŞTIRICI"
Erbakan, "Bill Gates olsun, bunların önde gelenleri olsun. 'Efendim kaynaklar yetmiyor', 'Gıda imkanı yetmiyor', su kaynağı yetmiyor' 'Onun için nüfus çok fazla, azaltmak lazım' diye zaten söylüyorlar. Pandemi azaltmasa bile yapılacak aşılarla birlikte böyle birşey yapılması mümkün olabilir. Allah göstermesin yani kısırlaştırıcı" dedi.


Erbakan, "Afrikada pek çok bölgede biyolojik silahlar kullanılıyor, koronada daha gelişmiş versiyonu olabilir. Aynı oyun burada da oynanıyor olabilir. Biz bunu ifade ettiğimiz zamanlarda İsrail ve İspanya basınında bu haber oldu" ifadelerini kullandı.

 

erbakan aşı koronavirüs kısırlaştırıcı yeniden refah