Fatih Erbakan konuştu, Yeniden Refah Partisi'nin sayfası kapatıldı

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi'nin resmi Facebook sayfası, Fatih Erbakan'ın koronavirüs ile ilgili sözleri gerekçe gösterilerek kapatıldı.

Koronavirüs ile koronavirüs aşısına karşıtlığıyla bilinen ve ilginç açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan'ın genel başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi'nin Facebook sayfası kapatıldı.

Partinin resmî Twitter hesabından yapılan açıklamada Erbakan'ın koronavirüse yönelik açıklamaları nedeniyle partinin resmî Facebook sayfasının kapatıldığı duyuruldu

Yeniden Refah Partisi'nden yapılan açıklamada "Partimizin resmi Facebook sayfası kapatıldı! Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da bizler çok daha gür bir şekilde doğruları söylemeye devam edeceğiz!" ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, "Onlar istiyor diye pes edecek değiliz. Milli görüş çizgisinde yola devam. Partimizin Facebook sayfası, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın 'Covid-19 hakkındaki gerçekleri ve doğruları haykırması' gerekçe gösterilerek kapatılmıştır. Onlar sesimizi kısmaya çalışsalar da bizler çok daha gür bir şekilde doğruları söylemeye devam edeceğiz." denildi.

"AŞI YARATIKLARI DOĞMASINA YOL AÇABİLİR" DEMİŞTİ
Erbakan, geçtiğimiz aylarda "Aşı olmadım. Olmayı da düşünmüyorum. mRNA demek insanın hücre çekirdeğine girmek demektir. O insanların yarı insan yarı maymun çocuklar doğurmasına sebep olabilirsiniz. 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir." diye konuşmuştu.

fatih erbakan yeniden refah koronavirüs faceebok sayfa kapatıldı