Fatih Erbakan'dan da Cumhurbaşkanlığı için Mansur Yavaş açıklaması geldi

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ümit Özdağ'ın "Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş'dır" açıklamasını değerlendirdi. Erbakan, "Mansur Yavaş olmaz, Kemal Kılıçdaroğlu aday olur" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş'dır. Kendisini göreve çağırıyoruz" açıklaması gündemi sarstı. Özdağ'ın çıkışı sonrası açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da Mansur Yavaş hakkında konuştu. Erbakan, "Mansur Yavaş aday olmaz, Kemal Kılıçdaroğlu aday olacaktır" dedi.

Alper Altun’un YouTube kanalındaki canlı yayında konuşan Erbakan, şu ifadeleri kullandı:
“Millet İttifakı’nda cumhurbaşkanı adaylığı krizi yaşanacak gibi görünüyor. Sayın Kılıçdaroğlu adaylığa son derece ısındı. Sayın Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu İstanbul ve Ankara’ya hizmet etmeye devam etsinler gibi bir yaklaşımı var.

Son noktada kendisi aday olmak isteyecek gibi. Bizim de zaten söylediğimiz 6’lı masadan Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı yapılması meydana çıkabilir. Bu nedenle de masadaki seçmenin sağ parti olarak nitelendirdiği 5 partiye daha önce çağrıda bulunduk.

O masada yer almayın gelin biz bir ittifak yapalım Milli Selamet İttifakı Milli Kurtuluş İttifakı olsun. 'CHP’li bir ismi yeniden Türkiye’nin başına cumhurbaşkanı olarak getirmenin bir parçası olmayın' diye çağrıda bulunduk. Bizim çağrımızın yanında kendi içlerinde de bir takım sorunlar yaşanabileceği gözüküyor. Bir defa benzemezlerin bir araya gelmesinden bir sinerji oluşması zor gözüküyor. Şimdiden adaylık noktasında problemlerin yaşanacağı gözüküyor.”

Cüneyt Özdemir'in Mansur Yavaş anketine 400 bin kişi katıldı: İşte çıkan sonuç

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş hakkında ilk açıklama, Ümit Özdağ'a yanıt verdi

Ümit Özdağ, Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

mansur yavaş fatih erbakan millet ittifakı ittifak aday cumhurbaşkanı ümit özdağ