Fatih Altaylı'nın Cemile Taşdemir'e sözleri gündem oldu!

TAKİP ET

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından Cemile Taşdemir'in yaptığı bir paylaşıma sert sözlerle cevap verdi. Altaylı'nın Taşdemir'e verdiği yanıt, sosyal medyada gündem oldu.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Sezgin Baran Korkmaz ve gazeteciler arasındaki iddialar sonrasında, Twitter paylaşımında ismini veren Cemile Taşdemir'e sert sözlerle tepki gösterdi.

Altaylı, Taşdemir'in "Uğur Dündar, Fatih Altaylı, Sevilay Yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk" ifadeleriyle yaptığı paylaşımda kendi isminin geçmesi üzerine sert sözlerle yanıt verdi.

Sevilay Yılman'ın Yalıkavak Marina'ya gittiği ortaya çıktı

Altaylı, "Yaratık benim bu rezillikle ne alakam var. Şerefsizlik yapma. Utanmaz olma. Ben senin etrafında toplanan alçak hırsızlardan değilim. Adımı kirli ağzınıza almayın'' ifadelerini kullandı.

Sevilay Yılman'dan Veyis Ateş'in ses kaydı ve şahsi mal varlığı hakkında açıklama

Altaylı'nın Taşdemir'e cevap verdiği sözler sosyal medyada gündem oldu.



 

Ses kaydından sonra Sevilay Yılman'a merak edilen soru: Veyis Ateş, kimin için rüşvet istiyordu?

Sevilay Yılman kimdir? Mal varlığı ile dikkat çeken Yılman, sözde çözüm süreci için ne dedi?



ÖZDİL - DÜNDAR KAVGASI
Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Sezgin Baran Korkmaz'ın bazı gazetecilerle televizyon kanalı kurduğunu iddia etmişti. Bunun üzerine Uğur Dündar, canlı yayında Özdil'in iddiasına çok sert tepki göstermişti.

Dündar, "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin. Sakın cenazeme gelme. Yılmaz Özdil benim için bitmiştir. Sana yazıklar olsun. Hala ‘değerli ağabeyim’ diyor. Sakın bana değerli ağabeyim deme. Sen artık değersiz Yılmaz’sın. Karşıma çıkarsan çok fena olur. Daha fazla uzatırsa bir tane çarpar yollarım. Yine söylüyorum sakın cenazeme gelmesin. Benim için bitmiştir. Yazıklar olsun" ifadeleri kullanarak tepki göstermişti.

ÖZDİL'İN İDDİASI NE?
Özdil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı;

“Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK (Sezgin Baran Korkmaz) aşına su katmak istemem ama, SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!”

fatih altaylı cemile taşdemir sbk