Fatih Altaylı'dan Semih Yalçın'a göndermeli yanıt

TAKİP ET

Fatih Altaylı, kendisini Meral Akşener'i konuk etmesinden dolayı eleştiren MHP'li Semih Yalçın'a daha önce katıldığı bir programda söylediği sözler üzerinden yanıt verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Habertürk’te Fatih Altaylı’nın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı program sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla Fatih Altaylı ve Habertürk’e sert tepki göstermişti. 

Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:
"Programcıları üzerinden algı yaratma peşinde olan Habertürk TV’nin HDP-İP-CHP yanlısı tutumunu şiddetle kınıyoruz. İdeolojik ön yargılarını her fırsatta MHP muarızlığıyla besleyen süren Fatih Altaylı’nın; ipi pazara çıktığı için itibar edilmeyen ve artık kamuoyunda unutulmaya başlayan İP Müdiresini yeniden parlatma çabası, Habertürk TV’nin inandırıcılığına ve basın etiğine gölge düşürmüştür."

MHP'li Enginyurt'tan Altaylı'ya sert tepki

​​​​​​

Fatih Altaylı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın eskiden katıldığı bir programda sarf ettiği sözleri “Bana ders verenlere ithaf olunur” yazarak paylaştı. Altaylı'nın paylaştığı kesitte Yalçın'ın "Erdoğan vatana ihanetten yargılanacak." demesi dikkat çekti.

Altaylı’nın paylaştığı videoda KRT TV’ye katılan MHP’li Semih Yalçın'ın sözleri şu şekilde:
“Anayasayı uygulamıyor Recep Tayyip Erdoğan. Hakim ve savcılar korkularından bununla alakalı bir tahkikat içerisine giremiyor. Erdoğan vatana ihanetten yargılanacak. Vatana ihanet suçu sübut buldu. Tek başına çözüm süreci vatana ihanet suçudur.Süleyman Şah türbesinin terk edilmesini hangi kılıf içerisinde irdeleyeceğiz? Vatan toprağı terk edilmiştir. ”

Fatih Altaylı bu paylaşımı yaptıktan bir süre sonra sosyal medya hesabından sildi.


 

fatih altaylı meral akşener mhp semih yalçın iyi parti