Fatih Altaylı'dan Emre Belözoğlu'na: Ey Fethullah'ın çocuğu

TAKİP ET

Gazeteci Fatih Altaylı, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na sert sözlerle tepki gösterdi. Altaylı Belözoğlu'na "Ey Fethullah'ın çocuğu" dedi.

Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş’a 2-0 kaybedilen maçta Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu tribünlerin kendisine ettiği küfürlere sert karşılık vermişti. Belözoğlu'nun bazı açıklamaları tartışma yaratmıştı.

Emre Belözoğlu, "Babamdan önce başkasının elini tutmamış bir annem ve benden önce kimsenin elini tutmamış bir eşim var. Şeref istiyorlarsa bizde fazlasıyla var. Bunu çok dile getiriyorlar. Önce bir dönsünler de kendilerine baksınlar." demişti.

FATİH ALTAYLI'DAN SERT SÖZLER

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Spor Saati programında Belözoğlu'na çok sert sözlerle tepki gösterdi.

Altaylı, Belözoğlu'nun kadınlara hakaret ettiğine dikkat çekerek, "Benim anamın eline el değmemiştir, karımın eline el değmemiştir. Bu mudur şeref? Haysiyet bu mudur? Ne alakası var? Hırsızsındır, alçaksındır, haysiyetsiz işler yaparsın, kaçakçısındır, yetim hakkı yiyorsundur... Oralarda ararsın şerefi. Birinin elini tutup tutmamasında değil. Çünkü kimse bilmez hangi karanlık köşede kimin kimin neyini tuttuğunu. Bunun üzerinden böyle bir şey diyemezsin. Bunun üzerinden kadına hakaret edemezsin. Kadının cinselliği ile kadının birinin elini tutmasını ilkel bir dünya görüşü olarak dayatamazsın" dedi.

ALTAYLI'DAN FETÖ ÇIKIŞI

Belözoğlu'nun sözlerini FETÖ'ye dayandıran Altaylı, "Hepimizin çoluğu çocuğu var. Benim kızım veya senin kızın bir çocukla el ele gezse mutlu olursun. Şerefini haysiyetini mi kaybeder ey Emre, ey Fetullah'ın çocuğu! Ayıp! Bunun üzerinden şeref haysiyet yorumu yapmak, onun bunun karısıyla kızıyla kendi karını kızını karşılaştırmak ayıptır. Ama boşuna Fetullah Terör Örgütü demiyorlar ki. Boşuna bunlar onun eteğinin altından çıkmıyor ki" diye konuştu.

Altaylı, Belözoğlu'nun sözlerinden hoşlananların da olabileceğine değinerek, "Ama çok kişinin de hoşuna gitmiştir bu laf. Alıcısı var. O da alıcısını biliyor zaten. Alıcısına söylüyor onu" ifadelerini kullandı.

 

Fatih Altaylı Emre Belözoğlu