Faslı şahıs, kasiyer kıza "Başın açık, alkol satılıyor burada" sözleriyle sataştı

TAKİP ET

İstanbul'da markete giden Fas uyruklu şahıs, kasiyer kıza "Burada alkol satılıyor, başın da açık, başka erkekler görüyor, yanlış" diye sataştı. Olaya şahit olan bir Türk genci ise "Burası Türkiye Cumhuriyeti, herkes istediği gibi giyinir, beğenmiyorsan Fas'a git" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Cumhuriyet mahallesinde bulunan süpermarkete giren yabancı uyruklu bir kişi provokasyon yapmaya çalıştı.

Kasada bulunan genç kızın yanına giden Faslı şahıs, "Burada alkol ve sigara satılıyor, başın da açık, başka erkekler görüyor, yanlış. İslamda böyle bir şey yok. Saçını niye gösteriyorsun günah" diyerek sataştı.

O esnada markette bulunan bir başka Türk genci ise telefonunu kamerasını açtıktan sonra Faslı şahsa müdahale etti.

Genç kız, "Burası Türkiye Cumhuriyeti, herkes istediği gibi giyinir, beğenmiyorsan Fas'a git" diyerek, kasiyer kıza sataşan Faslı şahsa tepki gösterdi.

FASLI ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Faslı Marouane El Alaguı isimli şahıs, söz konusu görüntülerin ardından, emniyet güçlerinin oparasyonu ile gözaltına alındı.

İşte o anlar:

TEKEL BAYİSİNE GİRMİŞLERDİ

18 Aralık Pazar günü saat 16.40 sıralarında tekel bayisine giren yabancı uyruklu şahıs, kasadaki dükkan sahibine “Müslüman mısınız?” diye sormuştu.

Esnafın "Elhamdüllilah müslümanım" demesi üzerine şahıs, "Müslümanım diyorsunuz ama alkol satıyorsunuz” diyerek vatandaşları provoke etmişti.

Dükkan sahibi ise "Sana mı kaldı lan, çık git" diyerek yabancı uyruklu şahsı kovalamıştı.

İstanbul'da esnafla yabancı uyruklu kişi arasındaki diyalog kovalamacayla bitti

FAS'IN DÜNYA KUPASI GALİBİYETLERİNİ KUTLAMIŞLARDI

Fas'ın, Dünya Kupası'nda aldığı galibiyetler İstanbul'un çeşitli noktalarında kutlanmıştı. Yüzlerce Faslı, sokaklarda sloganlar atarak kutlama yapmıştı. Polis, kalabalıkları dağıtmak için sık sık anons yapmıştı.

İŞTE FASLI ŞAHSIN GÖZALTINA ALINDIĞI ANLAR

 

Belçika galibiyetini Esenyurt'ta kutlayan Faslıların yeni görüntüleri ortaya çıktı

 

Fas market kasiyer süper market Faslı