Fas'ta oteli olan Cristiano Ronaldo'dan deprem felaketi sonrası alkışlanacak hareket!
Yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı Fas depremi sonrası Cristiano Ronaldo, ülkedeki otelini depremzedelerin kullanımına açtı.
Kuzey Afrika ülkesi Fas'ta meydana gelen 7.0'lik deprem büyük bir yıkıma yol açtı. 2 binden fazla kişi hayatını kaybederken, yüzlerce kişi de yaralandı. Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, Fas'ın Marakeş şehrindeki otelini depremzedelere açtı.
DEPREMZEDELERİ KONUK EDİYOR
İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Cristiano Ronaldo, depremin yol açtığı evsizlik sorununa kayıtsız kalmadı. Portekizli yıldızın lüks otelinde kapılar depremzedeleri konuk etmek için sonuna kadar açıldı.
3 GÜN ULUSAL YAS İLAN EDİLDİ
Fas'taki bu deprem felaketi, hayatını kaybedenlerin sayısı 2 binden fazla olduğu ve yaralıların sayısının da 2 binin üzerinde. Öte yandan ülke genelinde 3 günlük ulusal yas ilan edildi.