Farah Zeynep Abdullah'tan RTÜK'e Hasan Can Kaya tepkisi! Konuşanlar programına inceleme başlatılmıştı

TAKİP ET

Son dönemin en çok tartışılan konuları arasında yer alan Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına RTÜK inceleme başlatmıştı. RTÜK'e birçok ünlü isimden tepki gelirken, oyuncu Farah Zeynep Abdullah da sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Sosyal medyada tartışma konusu olan ve TBMM gündemine bile taşınan Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı tartışılmaya devam ediyor.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmadığını" ifadesiyle Konuşanlar programı hakkında inceleme başlatıldığını açıklamıştı. 

RTÜK Başkanı, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:
"Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği 'Konuşanlar' isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır."

"YİNE RTÜK KURTARDI"
Tartışmalar sürerken oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Hasan Can Kaya'nın sunduğu programa RTÜK tarafından inceleme başlatılmasına imalı bir şekilde tepki gösterdi.

Abdullah, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Oh be yine ‘Türk’ aile yapısı ve ahlakını RTÜK kurtardı, bundan sonra aile içi şiddete, tecavüzlere, tacizlere, çocuk gelinlere son. Teşekkürler RTÜK."
 

rtük hasan can kaya konuşanlar farah zeynep abdullah