Farah Zeynep Abdullah köpek kavgasında parmağını kaybediyordu

TAKİP ET

Kavga eden köpeklerini ayırmak isterken hastanelik olan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah hastanelik oldu. Abdullah'ın serçe parmağı kırıldı, baş parmağının da tırnağı çıktı.

Köpeklerinin kavga ettiğini görüp ayırmaya çalıştığı sırada hastanelik olan Farah Zeynep Abdullah, Instagram hesabı üzerinden parmaklarının sargılı olduğu bir fotoğraf paylaşarak yaşadığı olayı anlattı. 

Köpeklerinin kavgası sırasında araya girdiği için serçe parmağının kırıldığını ve baş parmak tırnağının da çıktığını belirten Abdullah, bu sebeple hastaneye gittiğini söyledi.

Abdullah, Twitter hesabından "Hemen 1 buçuk saat süren ameliyata aldılar, tırnağı falan yerine diktiler. 2 gün kaldım hastanede, bugün çıktım. Siz siz olun köpüşleri kavga ediyor görürseniz suyla ayırın. Benim boşluğuma geldi" açıklamasını yaptı. 

Paylaşımının ardından kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunanlar için “Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. 2 köpeğim ciddi kavga etti, zar zor ayırdım, o karmaşa sırasında baya darbe aldım. Baya kopuyomuş baş parmağım, tırnak sallanıyodu, avucumda tutarak gittim hastaneye ya şok oldum. Serçe de yarılmış kırılmış, inanamıyorum hala.” ifadesini kullanan Abdullah, Instagram hesabından ise sargılı parmağı ile iyi durumda olduğunu belirttiği bir video paylaştı.




 

farah zeynep abdullah köpek kavga oyuncu