Faiz indirimi olacak mı? Nureddin Nebati'nin kardeşi Seydullah Nebati, Merkez Bankası'nın faizi indireceğini açıkladı

TAKİP ET

Türkiye'nin adeta kilitlendiği Merkez Bankası'nın faiz kararını, Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi açıkladı! Seydullah Nebati, katıldığı bir televizyon programında "Merkez Bankası kanaatimce bir puan indirim yapacaktır." ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi iş insanı Seydullah Nebati, "Yarınki Merkez Bankası toplantısının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Merkez Bankası'nın bence pas geçmesi lazım. Ama kanaatimce bir puan falan gibi bir indirim yapacaktır" yorumunda bulundu. 

B&G Yönetim Kurulu Başkanı Seydullah Nebati yeni ekonomi modeli ve faiz ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bloomberg HT'den Burak Karagöz'e konuşan Seydullah Nebati, Merkez Bankası'nın faiz indirimi konusunda yarınki toplantıyı pas geçmesi gerektiğini söyledi.

FAİZ BİR PUAN İNECEKTİR
Nebati, “Yarınki Merkez Bankası toplantısının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Merkez Bankası’nın bence pas geçmesi lazım. Ama kanaatimce bir puan falan gibi bir indirim yapacaktır” dedi.

KISA VADEDE ZOR OLACAK
"Diyecek fazla bir şey bulamıyorum. Biz de yeni yeni tanıyoruz, anlıyoruz. Ben hükümete güveniyorum. Ellerinde bu kadar veri seti varken, Türkiye'nin bütün kurumlarından bilgi alırken ben hatalı bir program izleyeceklerine inanmıyorum. Ama anladığım kadarıyla kısa vadede zor olacak. Her zaman iyimser olmak zorundayız."
 

Nureddin Nebati'nin Bitersek hep beraber biteriz sözlerine Saray'dan açıklama!

Nureddin Nebati'nin patronlardan ne istediği belli oldu: Hepiniz 100'er milyon dolar bozdurun

merkez bankası faiz indirimi seydullah nebati nureddin nebati