Ezgi Mola'nın Altın Kelebek'teki çağrısına Meral Akşener'den yanıt

TAKİP ET

Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı konuşma sırasında milletvekillerine çağrı yapan oyuncu Ezgi Mola'ya İYİ Parti lideri Meral Akşener'den yanıt geldi.

48. Altın Kelebek Ödülleri, önceki akşam canlı yayınla ekrana geldi. Oyuncu Ezgi Mola, Netflix’te yayınlanan "Erşan Kuneri" dizisindeki "Alev" rolüyle “En İyi Komedi Dizisi- Kadın Oyuncu” ödülünü aldı.

Mola'nın ödülünü aldıktan sonra sahnede yaptığı konuşma geceye damga vurdu. Milletvekillerine çağrıda bulunan oyuncu Ezgi Mola'nın çağrısına İYİ Parti lideri Meral Akşener, duyarsız kalmadı.

TBMM'YE YASA ÇAĞRISI

Kadınlar ve tüm canlılar için TBMM’de yasa çıkarılmasını isteyen Ezgi Mola, şöyle konuştu:

“Bu güzel haberlerin hepsinin bizim ülkemizde de yaşanmasını istiyorum. TBMM’deki, ne düşündüğünü gerçekten hiç önemsemiyorum, herhangi bir partideki tüm milletvekillerinin, aynı dilden, aynı yerde kalben durup, kadınlarımız için de çocuklarımız için de tüm canlılarımız için aslında, ağaçlarımız için de hayvanlarımız için de eşit yaşam hakkına sahip olduğumuzla ilgili bir yasa çıkarılmasını istiyorum. Bunu canı gönülden diliyorum. Geldik gidiyoruz. Neye inandığınız, ne düşündüğünüz umurumda değil, birbirimizi sevmeye ihtiyacımız var, sizi çok seviyorum.”

AKŞENER'DEN YANIT: “AZ KALDI”

Mola’nın bu çağrısına İYİ Parti lideri Meral Akşener’den yanıt geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akşener, şu ifadeleri kullandı;

"Değerli Ezgi Mola’nın, içten ve haklı talebine asla duyarsız kalmayacağız. Eşit ve onurlu bir yaşamı tüm insanlarımız, tüm canlılarımız için mümkün kılacağız. Bugün muhalefet olarak verdiğimiz mücadelemizi, yarın da iktidar olarak kararlılıkla sürdüreceğiz. Az kaldı!"

Meral Akşener Ezgi Mola Altın Kelebek