Exxen'de Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi fiyatları belli oldu! Exxen Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi abonelikleri ne kadar?

TAKİP ET

Acun Ilıcalı, dijital platformu Exxen'in UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans ligi yayın haklarını aldığını duyurmuştu. Liglerin başlamasıyla Avrupa maçlarının yayınlanacağı Exxen platformunda abonelik ücretleri merak ediliyordu. Bugün yapılan açıklamanın ardından abonelik fiyatları açıklandı. Futbolseverlerin merakla beklediği açıklamanın ardından 'Şampiyonlar ligi maç ücretleri ne kadar, Avrupa maçlarını ne kadar ücretle izleyeceğiz?' gibi soruları araştırmaya başladı. İşte detaylar…

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen’in, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını yayınlayacağının duyurulması üzerine dikkat çekmişti. Maçların yayın hakkını alan platformun abonelik ücretlerinin yükselmesi beklenmekteydi. Exxen’den yapılan açıklamaya göre fiyatlar bugün belli oldu. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ VE AVRUPA LİGİ ÜCRETLERİ NE KADAR OLACAK? 
UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans ligi yayın haklarını alan Exxen, yeni üyelik fiyatlarını açıkladı. Exxen’in yaptığı açıklamaya göre; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek. Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak. Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilecek. 
https://twitter.com/exxentr/status/1435498160894488577 

EXXENSPOR’A NASIL ÜYE OLUNUR? 
Dijital platform Exxen, yayın haklarının sahibi olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans ligi müsabakalarını izlemek isteyenler yalnızca Exxenspor üyeliğine sahip olarak 14 Eylül’de başlayacak müsabakaları izleyebilecek. Tüm karşılaşmaları ve Exxen içeriklerini izleyebileceğiniz paket fiyatı aylık 34.80 TL iken Exxenspor üyeliği, yalnızca http://exxen.com ’dan yapılan üyeliklerde geçerli olduğu açıklandı.

avrupa exxen exxen spor avrupa ligi şampiyonlar ligi türkiye maç futbol spor