Evlilikleri 5 ay sürdü: Hadise, Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı

TAKİP ET

Nisan ayında evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin evliliği kısa sürdü. Hadise, Dinçerler'den boşanmak için dava açtı. Ayrıca Hadise, Dinçerler'i sosyal medyadan sildi.

 

Şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler 1 yıllık birlikteliğin ardından geçtiğimiz mayıs ayında Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir tören ile nikah masasına oturmuştu.

Çift son günlerde evliliklerinde kriz yaşadıkları haberleriyle gündemde. Önce bir süredir birlikte görüntü vermeyen çiftten Hadise, 3 milyon değerindeki evlilik yüzüğünü takmamaya başladı. Çok geçmeden Mehmet Dinçerler de alyanssız görüntülendi.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Ayrılık haberleriyle ilgili açıklama yapmayan Hadise ve Mehmet Dinçerler'den kötü haber bugün geldi. Hadise, 5 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti ve Mehmet Dinçerler'e Boşanma Davası açtı.  Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk de boşanma haberini doğruladı.

SOSYAL MEDYADAN DA SİLDİ

Instagram sayfasında sadece Mehmet Dinçerler'i ve kendi markasını takip eden Hadise, boşanma arefesinde olduğu eşini takipten çıktı. Hadise birlikte yer aldıkları fotoğrafları da kaldırdı.

NELER YAŞANMIŞTI?

İkilinin çocuk meselesi yüzünden tartıştığı ve Hadise'nin evi terk ettiği öne sürüldü. Yine iddiaya göre büyükler araya girdi ve Hadise eve geri döndü. Ama yüzükler çıktı, sosyal medya paylaşımları da kesildi. Çift uzun süredir de birlikte görülmedi.

Eşi Mehmet Dinçerler'in Hadise'nin sahne performanslarına karıştığı iddiasının dolaştığı sırada Hadise'den yürek hoplatan bir paylaşım geldi. Sahnede dans ettiği anları paylaşan Hadise'nin iç çamaşırının görünmesi ve dans ederken dilini çıkardığı anlara ise hayranlarından yorum yağdı. Boşanma aşamasında olduğu iddia edilen çift 4 aydan bu yana evliydi.

Hadise Mehmet Dinçerler boşanma davası