Evlilik kararı almıştı: Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisinden ayrıldı

TAKİP ET

ABD'de yaşayan Şeyma Subaşı, evlilik kararı aldığı sevgilisi Meedo Alsaloussi'den ayrıldı. Subaşı, "Yaşadığımız anlaşmazlıklardan dolayı saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" dedi. Subaşı'nın ayrılık nedeni hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Amerika'da yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, 1,5 yıldır aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Meedo Alsaloussi ile evlilik kararı almıştı. Düğün için hazırlıklara bile başlayan çift ayrıldı.

Türkiye'ye gelen Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından sevgilisiyle yollarını ayırdıklarını duyurdu. Subaşı, "Yaşadığımız anlaşmazlıklardan dolayı saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" dedi.

Subaşı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum."

AYRILIK NEDENLERİ DİKKAT ÇEKTİ
MagazinBurada'nın haberine göre Şeyma Subaşı arkadaşlarıyla sevgilisi Mohammed Alsaloussi'ninn dedikodusunu yaptı. Alsaloussi ve Şeyma Subaşı tartışmaya başladı. Özür dilemek yerine 'Ben Türkiye'ye dönüyorum' diyen Subaşı, gece yarısı ayrıldıklarını duyurdu. Alsaloussi 'dan karşı atak gecikmedi, Şeyma'ya aldığı arabayı geri istedi.

 

şeyma subaşı mısırlı sevgili mısır ayrılık abd acun ılıcalı