Evinin balkonuna Atatürk portresi çizdi

TAKİP ET

Covid-19 virüs salgını nedeniyle 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta ilan edilen dört günlük sokağa çıkma yasağına rağmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları devam ediyor. Tüm yurtta coşkuyla kutlanan a23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı renkli anlara sahne oluyor.

UMUTCAN ÖREN / HABER MERKEZİ


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye'nin dört bir yanında adeta bütün evler bayram yerine dönüştü. Sokağa çıkma yasağı olan 30 Büyükşehir ve Zonguldak ile yasak olmamasına rağmen diğer illerde de sokağa çıkmayan vatandaşlar evlerinde bayramı gönüllerince kutlamaya devam ediyor.



Bu kapsamda İzmir'de bir vatandaş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara armağan eden ve 100 yıl önce bugün meclisi açan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresini evinin balkonuna çizdi.



Bu anlar bir Twitter kullanıcısının karşı apartmandan  çekilmiş fotoğrafları paylaşmasıyla görenlerden tam not aldı. Oldukça kısıtlı imkanlar ile kısıtlı bir alanda çizilen Atatürk portresini, çizim sırasında kademeli olarak çektiği fotoğraflar ile paylaşan Twitter kullanıcısı şu notu düştü: “İzmir’de balkona Atatürk portesi çizen abimiz, mükemmel mükemmel.”
 

23nisan çocuk bayram korona atatürk izmir