Eto'o Messi'nin hayatını değiştirdi

TAKİP ET

Barcelona'nın eski yıldız oyuncusu Samuel Eto'o, Messi'ye verdiği tavsiye sayesinde Lionel Messi'nin kariyerinin değiştiğini açıkladı. Eto'o ne tavsiyesi verdiğini ise açıklamadı.

Goal’e konuşan Kamerunlu efsane futbolcu Samuel Eto'o, Goal FIFA'nın Barcelonalı futbolcu Lionel Messi'nin bıraktığı mirasın başkası tarafından aşılmasının çok zor olacağını belirtti.

Messi'nin daha Barcelona B takımında oynarken bile her zaman büyük şeyler yapacağına dair işaretler verdiğini anlatan Eto'o, Arjantinli yıldız oyuncunun bıraktığı mirasının üstüne çıkmanın imkansız olacağını belirtti.

2004'ten 2009'a kadar Barcelona'da oynayan ve Messi'nin gelişimini yakından görme şansı bulan 39 yaşındaki Samuel Eto'o, Barcelonalı yıldızın dünyanın ham bir yetenekten en iyi futbolcuya dönüşeceğinin her zaman belli olduğunu ifade etti.

‘MESSİ HİÇ DEĞİŞMEDİ'
Eto'o, Messi'den "Hiç değişmedi. Eskiden tanıdığım ve hala bildiğim iyi bir insan" diye bahsederken, Messi’nin yakın bir zamanda kendisine teşekkür ettiğini söyledi: "Son zamanlarda, 'Samuel'e teşekkürler' dedi. Bir tavsiyem sayesinde kariyeri değişti. Ne tavsiyesi olduğunu söylemeyeceğim." 

Eto'o “O zamanlar bazı sorunların üstesinden gelmesi gerekiyordu ama bu yeteneği hep vardı. Kendisinin yazdığı ve daha bitmemiş hikayeyi gördüğümden dolayı mutlu ve gururluyum. Benim için en önemli şey, onun karakteri. Herkes onu bir futbolcu olarak takdir ediyor ve delicesine seviyor. Ancak o harika bir adam ve hala onun arkadaşları arasında olduğumdan dolayı gurur duyuyorum" dedi.

etoo messi futbol spor