Esra Erol'a katılan Cemile'nin taklidi yapıldı, binlerce beğeni aldı

TAKİP ET

Gündüz kuşağı programlarında izleyicilere sunulan tiplemelere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Esra Erol'un programına damga vuran gelin Cemile'nin taklidi binlerce beğeni aldı.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Cemile Karaca, sosyal medyada gündemde.

4 yıl önce evlendiği kocasından boşanmak için yardım isteyen ve eşinin kendisiyle çocuklarına sahip çıkmadığını söyleyen Cemile'nin canlı yayındaki tepkileri ise gündem oldu.

Melis Sağlam isimli TikTok kullanıcısı ise Cemile'nin yayındaki hareketlerini taklit etti. Sağlam'ın videosu kısa sürede yüz binlerce kez izlendi, binlerce beğeni aldı.

@melissaglammm Parodiler için aayfamı takip etmeyi unutmayın ???? #esraerolda #cemile #esraerolcemile #melissağlam ♬ orijinal ses - melissaglam

ESRA EROL'A KATILAN CEMİLE KİM, OLAYI NE?

Kütahya'dan Esra Erol'da programına katılan Cemile Karaca, evliliğinde problem yaşadığı için Esra Erol'un yardımına başvurdu.

Cemile, 4 yıl önce eşi ile görücü usulü evlenmişti. Eşi, Ramazan Karaca'nın kendisine şiddet uyguladığını söyleyen Cemile Karaca'ya Esra Erol yardımcı olmaya çalışıyor.

Cemile Karaca şu sözleri söyledi; "Kocam her kavgada çöp poşeti gibi beni annemin kapısına bırakıyor. Şiddet gördüm altınlarımı aldı, mağdur edildim."

Sözlerinin ardından "Hiçbirinden şikayetçi olmadım, çünkü beni kapının önüne koyduğunda gidebileceğim hiçbir yer yok. Annemin durumu yok, bana ve çocuklarıma bakamaz. Çocuklarım için sustum" dedi. Hamile olduğu zamanlar da bile eşi, Ramazan Karaca'dan şiddet gördüğünü canlı yayında anlattı.

Cemile Karaca, eşi olan Ramazan Karaca'ya "Ben de senden ayrılmak istiyorum. Gel boşanalım, çocuklarımın velayetini ve altınlarımı ver." Dedi.

Programın ilerleyen dakikalarında Cemile Karaca, kayınvalidesi ile tartışmaya girdi ve gergin anlar yaşandı. Kayınvalidesinin görüntülü olarak programa bağlanmasının ardından Cemile Karaca, sinirlendi ve "'Ben kavgacı ve takıntılı bir insanım" demesiyle sosyal medyada gündem oldu.

Esra Erol Cemile ATV taklit Melis Sağlam