Eski manken Firdevs Alkan'ın sır ölümü: Evinde ölü bulundu!

TAKİP ET

Eski manken Firdevs Alkan (51), Muğla Bodrum'daki evinde ölü bulundu. Alkan'ın ölümü şüpheli olarak değerlendirilirken, Alkan'ın içkiden sonra sakinleştirici ilaç içtiği ileri sürüldü. Vefat haberini Müge Anlı'nın eski eşi gazeteci Burhan Akdağ duyurdu.

Gazeteci Burhan Akdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eski manken Firdevs Alkan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.,

Akdağ paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Duydum şok oldum… Podyumların renkli ismi, çok eski arkadaşım manken Firdevs Alkan’ı kaybettik. Tati uzun bir süredir Bodrum’a yerleşmiş, Bodrum’da yaşıyordu.. Yine manken arkadaşları Funda Öncü ve Aysu Başar Firdevs'in Bodrum'daki evinde polisin ve savcının gelmesini bekliyorlar... Mekanın cennet olsun canım arkadaşım, annene kavuştun…”

İddiaya göre, dışarıda arkadaşlarıyla içki içtikten sonra gece saatlerinde eve gelen Firdevs Alkan, uyumak için koltuğa uzandı. Firdevs Alkan'ın kendisine cevap vermediğini ve hareketsiz olduğunu gören eşi, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Öte yandan, Alkan'ın içkiden sonra sakinleştirici ilaç içtiği ileri sürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

eski manken firdevs alkan vefat muğla bodrum