Eski Galatasaraylı Albert Riera neye uğradığını şaşırdı: Maskeli taraftarlar imza törenini bastı

TAKİP ET

Galatasaray'ın yollarını ayırdığı antrenör Albert Riera, Slovenya ekibi NK Olipija Ljubljana'nın teknik direktörü oldu. Ancak imza töreninde şoke eden bir olay yaşandı. Maskeli taraftarlar imza törenini bastı. İşte o görüntüler...

Galatasaray'da futbolculuk döneminde taraftarın sevgisini kazanan antrenörlük de yapan Albert Riera, teknik direktör olma yolunda ilk adımını attı. Ancak Riera'nın başına şoke eden bir olay geldi.

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından yolların ayrıldığı Riera,  Slovenya'nın NK Olimpija Ljubljana ile teknik direktörlük anlaşmasına vardı.

MASKELİ TARAFTARLAR TOPLANTIYI BASTI

Kulübün eski teknik direktörü Robert Prosinecki ile yolların ayrılmasına tepki gösteren bir grup taraftar, Riera'nın basın toplantısını bastı.

RİERA ODAYI TERK ETTİ

Kulübün ateşli taraftar grubu, maske ve şapkalarla yüzlerini gizleyip Riera'nın ve kulüp görevlilerinin olduğu masaya yöneldi. Fiziksel temasın olmadığı olayda Riera masadan kalkarak odayı terk etti.

ALBERT RİERA KİMDİR?

15 Nisan 1982 yılında İspanya'da dünyaya gelen Albert Riera, futbolculuk kariyerine Mallorca takımında başladı. Ardından Bordeaux, Espanyol, Manchester City, Liverpool ve Olympiakos gibi takımlarda oynadıktan sonra 2011 yılında Galatasaray'da forma giydi.

 2014'te Galatasaray’dan ayrılan Riera sırasıyla Watford, Udinese, Mallorca, Zavrc ve Koper formaları giydi.  2016 yılında ise aktif Futbol kariyerini noktalayan Riera daha sonra teknik pozisyonlarda görev almaya başladı.

 Orta sahanın solunda forma giyen Riera, Galatasaray formasıyla çıktığı 80 karşılaşmada 4 gol atarken 10 da asist yapma başarısı gösterdi. Antrenörlük kariyerine daha önce de Galatasaray'da başlayan 39 yaşındaki tecrübeli futbol adamı, 30 Haziran 2021 itibarıyla görevden ayrılmıştı. 

Albert Riera Galatasaray imza töreni taraftar teknik direktör