Eşi, kızı ve kameralarla markete giden Erdoğan: "Fiyatlar gayet uygun!"

TAKİP ET

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi, kızı ve kameralarla markete gitti. Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifi'nde yaptığı alışverişin ardından yaptığı açıklamada, "Buradaki market gerçekten fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer."

Halk marketlerdeki fahiş fiyatlardan yakınırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evinin yakınındaki marketten alışveriş yaptı. Yarım saat süren alışverişini nakit parayla ödeyen Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve kameralar eşlik etti.

"FİYATLAR GAYET UYGUN"
Tarım Kredi Kooperatifi'nin marketinden alışveriş yapan Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin buradaki gördüğünüz gibi market, çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun." dedi. Son dönemde sık sık fahiş fiyatlar hakkında konuşan Erdoğan'ın "Fiyatlar uygun" demesi ise dikkat çekti.

Erdoğan şu açıklamalarda bulundu:
"Tabii bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var. Süratle, 500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat burada yaptığım alışverişte bunu gördüm. Bundan dolayı da mutluyum."

erdoğan market fahiş fiyat tarım kredi kooperatifi kamera istanbul