Eşi kaza yaptı, "Arabam gitti, bak ya bak" diyerek otomobili tekmeledi

TAKİP ET

Eşi çocuklarıyla birlikte kaza yaptı, yara almadan kurtuldular. Kazanın şokunu yaşayan ailesini sakinleştirmek yerine "Arabam gitti, bak ya bak" diyen şahsa, polisler tepki gösterdi.

Aksaray'da, Ş.K. tarafından kullanılan bir araç, bir kavşakta başka bir araca çarptı. Ş.K. ve iki çocuğu herhangi bir yara almadan kurtulurken olay yerine gelen eşi E.K., araçtaki hasarı görünce "Arabam gitti. Bak ya bak"diyerek ön tampona tekme attı.

Kaza, öğle saatlerinde Küçük Bölcek Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki bir kavşakta meydana geldi. Ş.K.  tarafından kullanılan araç, kavşakta H.D. tarafından kullanılan başka bir araçla çarpıştı.

EŞİ VE 2 ÇOCUĞU KAZADAN YARA ALMADAN KURTULDU

Kazada, sürücülerden H.D.'nin yanında bulunan eşi A.D. yaralandı. Yaralı A.D., çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. H.D. ve diğer sürücü Ş.K. ile 2 çocuğu ise kazadan yara almadan kurtuldu.

"ARABAM GİTTİ, BAK YA BAK"

Sürücü Ş.K.’nin kaza yaptığını duyup gelen eşi E.K., araçtaki hasarı görünce  "Arabam gitti. Bak ya bak" diyerek araca tekme attı. Çevrede bulunanlar vatandaşlar, "Çoluğundan çocuğundan daha değerli değil." diyerek E.K.'yi sakinleştirmeye çalıştı.

Polis, E.K.'yi aracın başından uzaklaştırarak sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada sürücü Ş.K.'nin kucağındaki çocuğu ağlamaya başladığı görüldü.

İşte o görüntüler: