Esenyurt'ta yaşandı: Hafızasını kaybeden kadını tedavi etmek için silahlı saldırı düzenlediler!

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hafıza kaybı yaşayan kişiye, doktorun "Şok geçirmesi lazım' tavsiyesi vermesi üzerine akrabaları silahlı saldırı düzenledi. Saldırıyı düzenleyen şahıs emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Bağlarçeşme Mahallesi'nde yaşanan bir olay, izleyenleri şaşkına çevirdi.

Sokakta bulunan bir servis aracının arkasına saklanan bir kişi, yoldan geçen 2 kadına tabancayla ateş açtı. Saldırıda yara almayan 2 kadın yürüyerek yoluna devam ederken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından polis ekipleri güvenlik kameralarını inceledi. Çalışma başlatan polis ekipleri kısa sürede saldırganı yakaladı.

Gözaltına alınarak karakola götürülen saldırganla beraber kadının yakınları da polis merkezine geldi. Asıl gerçek ise burada ortaya çıktı.

Kadının akrabaları verdikleri ifadede, "Görüntülerdeki kadın, akrabamız. Bir kaza sonucu hafıza kaybı yaşadı. Hafıza kaybının geçmesi için doktoru 'Şok geçirmesi lazım' dedi. Biz de böyle bir şey planladık" dedi.

SERBEST BIRAKILDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından, hakkında herhangi bir şikayet bulunmayan şüpheli serbest bırakıldı.
Vatandaş kamerasına yansıyan görüntülerde, iki kadının yolda yürüdüğü sırada yan taraftan aniden çıkan bir kişinin yere doğru ateş etmesi ve kadınlardan birinin bayılması yer aldı.

esenyurt hafıza kaybı silahlı saldırı istanbul akraba