Esenyurt'ta yabancı uyruklukların kavgası kameralara böyle yansıdı

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta yabancı uyruklu iki grup onlarca kişinin arasında sokak ortasında birbirine girdi. Demir sopaların kullanıldığı kavgada grupların acımasızca birbirine vurması dikkat çekerken, kimsenin kavgayı ayırmak istemediği görüldü.

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan bir grup İstanbul Esenyurt'u birbirine kattı.

Sık sık aralarında sürtüşme yaşandığı ifade edilen yaşları 18-30 aralığında değişen yaklaşık 12 kişi sokak ortasında birbirine girdi.

Dakikalarca süren kavgada demir sopalar kullanılırken, yere düşen yabancı uyrukluların birbirine acımasızca vurduğu görüldü.

KAÇARKEN BİLE VURMAYA DEVAM ETTİLER
Kavganın sonlarına doğru aldığı darbelerin etkisiyle kaçmaya çalışan küçük yaşlardaki bir sığınmacı, kendisini kovalayan diğer sığınmacılar tarafından darp edilmeye devam etti.

SIK SIK YAŞANIYOR
Bölgede yabancı uyruklu grupların sık sık kavga ettikleri belirtilirken, emniyet personelinin gelen ihbar ve şikayetlere yetişmekte zorlandığı öğrenildi.

Aykırı'ya konuşan bir esnaf "Burada gün aşırı benzeri kavgalar oluyor, son yaşanan olayda iki grup aniden sokak ortasında birbirine girdi. Sonrasında gördüğünüz manzaralar yaşandı. Sallama ve satır gibi kesici aletlerle çıkan kavgalar da oluyor ve hepimiz çok korkuyoruz. Çocuklarımızı yalnız başına bir yere kesinlikle göndermiyoruz, bahçeye oynamaya bile beraber iniyoruz." ifadelerini kullandı. 

KAVGA, APARTMAN İÇLERİNE KADAR SÜRDÜ
Esenyurt'taki kavga görüntülerinde olayların apartman içlerine kadar sürdüğü görülürken, vatandaşların endişeli gözlerle olayları izlemesi dikkat çekiyor.

 

 

esenyurt kavga esenyurt suriyeli esenyurt